Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η ροζ αφίσα της ΔΑΠ


Αντιδράσεις προκάλεσε στην τοπική κοινωνία των Χανιών στην Κρήτη διαφημιστική  "ροζ" αφίσα για το πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕ
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Χανίων ισχυρίζεται πως δεν επρόκειτο για επικοινωνιακό λάθος αλλά πως ήταν μια εσκεμμένη απόπειρα για να προσελκύσουν θαμώνες στο πρωταπριλιάτικο πάρτι τους.
Το πάρτι έλαβε χώρα σε κλαμπ της πόλης την Πρωταπριλιά και για να διαφημιστεί καλύτερα οι διοργανωτές του δημιούργησαν αυτή την καυτή αφίσα για να προσελκύσουν όλο και περισσότερο κόσμο.
news247.gr

Ακυρώθηκε η προειδοποίηση για τσουνάμι


Οι αρχές της Ινδονησίας ήραν πριν από λίγο την προειδοποίηση για τσουνάμι που είχαν εκδώσει, καθώς δεν υπήρξαν σεισμικά κύματα μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση ανοικτά της νότιας νήσου Ιάβας το πρωί της Δευτέρας.
Στέλεχος της εθνικής υπηρεσίας μετεωρολογίας, γεωφυσικής και κλιματολογίας (BMKG) δήλωσε ότι η προειδοποίηση ανακλήθηκε, μια ώρα και κάτι αφότου σημειώθηκε ο σεισμός, περίπου 293 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τσιλατσάπ στην Κεντρική Ιάβα..

"Η προειδοποίηση για τσουνάμι ακυρώθηκε αφού δεν υπήρξε παλιρροϊκό κύμα μετά το σεισμό", δήλωσε ο Τζαμπάρ, εκπρόσωπος της BMKG, που όπως πολλοί Ινδονήσιοι χρησιμοποιεί μόνο ένα όνομα.
news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου